Mijn favorieten

Taxeren

Heeft U een taxatierapport nodig? Een NWWI gevalideerd rapport of opgemaakt volgens de voorwaarden van de NVM, ook dit kunne wij voor u verzorgen.
Er zijn verschillende redenen waarvoor een taxatierapport nodig is. Voor de bank bijvoorbeeld, voor het afsluiten van een hypotheek. Het kan ook nodig zijn om de zaken goed te regelen bij een echtscheiding of een erfenis. Het is dan belangrijk dat er een goed rapport wordt opgesteld door erkende taxateur. 

Onze taxateur kan een deskundige beoordeling geven, ook zijn wij aangesloten bij de NVM, stichting VastgoedCert, NRVT en het NWWI, waardoor de taxaties bij alle financiële instanties wordt geaccepteerd.

Een NWWI-taxatie is een taxatie die door het Nederlands Woning Waarde Instituut wordt gevalideerd. Zij zien erop toe dat de taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, woningcorporaties, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, betrouwbare en zo objectief mogelijke woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.